Ahoj, předem chci poděkovat za možnost zahrát si znovu Minecraft na serveru, po dlouhé době jsem chytil zájem o to se opět ponořit do kostičkovaného světa a začít grindit, stavět a válčit. Oh, válčit. Problém.
Myslím, že mluvím za valnou většinu hráčů, kteří se zde z nenadání vynořili, že čekali trochu něco jiného. Naprosto souhlasím, že MM jako jádro serveru je skvělá varianta, ale vypnout PVP, zabít veškerý potenciál nějakého sdružování do skupin, ve kterých se chceme navzájem podřezat? Jaké budou další plány, kroky? O serveru moc nevíme, prakticky nic, hledal jsem na hodně místech. Craftuj koncepce byla vždy jako "zabij všechny a buď nejlepší." Tahle koncepce je dosti odlišná, má jeden zásadní problém. Krom toho, že si zařídím počáteční věci a postavím sídlo, už nemám prakticky co dělat. Mohu se pokusit sesbírat všechny itemy z MM a tam to kromě eventů končí. Aspoň z mého pohledu, nechci se přít. Ale k čemu je mít velké množství DB když je nemůžu využít na nic jiného než nákup jiných bloků, které lze využít výhradně na stavbě -> hráče, které nebaví až tolik stavět, nemají co dělat -> PVP hráči zde trpí -> Craftuj bylo vždy (většinou) PVP oriented -> Už to nebudu rozebírat dále..

Vše co jsem napsal, je čistě můj názor a pohled na věc a nechci s nikým rozjíždět hádky, spíše debatovat. Další kroky? Jakým směrem se server bude vyvíjet?